perjantai 25. helmikuuta 2011

100 facts part 1!

Hola!
Oon nyt tässä jo hetkisen miettiny kahta asiaa
1) miun pitää keksii joku muu tervehdys ku "Hola!" ja
2) haluun tehä sellasen 100 facts about me-postauksen, joten tuumasta toimeen!
Here we go!
 1. Kokonimi on Sanni Elina:) Sannista tykkään kovasti, mut sori nyt vaan kaikille Elinoille, ei natsaa:D
 2. Oon alunperin Kerimäeltä, mut asuin siellä vaan kaksi vuotta, joten en sisäänsä nää sitä kotikaupunkina, koska en muista siitä ajasta mitään ja Sln:nä vaan tuntuu niin kodilta. Enkä muutenkaan tajuu miks tätä paikkaa haukutaan niin paljon, vika ihmisissä ei niinkään kaupungissa:)
 3. Rakastan Jon'ia ylikaiken (yllätys yllätys) ja se on miun paras ystävä:)<3 Oon tosi ilonen että ollaan pystytty pitää Jon'n kaa silleen poikaystävä ja parasystävä silleen siististi erillään..:D vaikee selittää,mut Jon on kuitenkin enisijaisesti miun poikaystävä/avomies ja mie tyttöystävä Jon'lle:)) Ei oo oikeestaan kauheesti asioita joita en vois Jon'lle kertoo ja luotan siihen 100%!
 4. Pienenä tyttönä olin aika hassu,olin osalti tosi tyttömäinen prinsessa tyttö,ja tykkäsin laittautuu, mutta miussa oli myös vahva poikamainen puoli!
 5. Tykkäsin nimittäin ihan sikana ötököistä ja vietin tunteja pihalla kaivelemassa maata ja kääntelemässä kiviä, kun etsin matoja ja kovakuoriaisia. Madot oli ok, mut koppikset oli JACKPOT!!
 6. RAKASTAN (ja en nyt liioittele kun sanon rakastan) sipuleita!! Ne on niiiiiin hyviä. Ystäväni Niinan isäkin sano aina kun oli pieni minuu Sipuli-Sanniks:D Mie tosiaan söin sipuleita ihan raakana! Tää varmaan sai alkunsa siitä kun isin kaa kokkailtiin joskus pienempänä spagettia ja jauhelihakastiketta ja pilkottiin sipuleita kastikkeeseen. Isikin syö/söi sipuleita ihan raakana ja uteliaana tyttönä maistelin ja rakastuin:)
 7. Monet ei ymmärrä tätä faktaa, mutta mie en oikeestaan tykkää musiikista. En ymmärrä ihmisiä, jotka selittää ettei vois elää ilman musiikkia...Ai häh? mie voisin. Eikä tekis ees tiukkaa.
 8. Mutta jos kuuntelen musiikkia kuuntelen etelänrockia (jotenkin sekin opittu isiltä) ja kaikenlaista ällölöllö-rakkaus hömppälauluja:)
 9. Oon isintyttö<3>
 10. Miule oli tosi vaikeeta kasvaminen isoks. Muistan joskus kun leikin barbeilla ja olin pukenu ja stailannu nuket leikkikuntoon ja huomasin etten tienny mitä tehä.. Yritin alottaa leikkimään mut en vaan osannut. Se oli tosi surullista, vaikka saattaakin nyt kuullostaa hiukan huvittavalta.
 11. Miula on ollu elämän aikana 3 kissaa ja 2 koiraa ja 2 undulaattia:)
 12. Murrosikäisenä etin itteeni tyylin kautta ja välillä kun oon miettiny asiaa on vaan lähinnä naurattanu se, miten äiti ja isi on kehannu näyttäytyy missään miun kanssa!!:D
 13. Oon aikn halunnu osata tosi paljon kieliä!
 14. Ja etenkin viroa!!! (ei mitään hajua miks)
 15. Unelma ois päästä lentoemännäks joku päivä:)
 16. Tää on tylsä fakta, mutta: haluisin matkustaa paljon.
 17. Lempivuodenaika on syksy<3>
 18. Plus sillon on miun synttärit!
 19. En välttämättä haluis asuu sellasessa paikassa jossa ei oo neljää vuodeaikaa. Voisin asuu hetken, mut en loppuelämääni:)
 20. Oon tosi ylpee ollessani suomalainen!
 21. Tykkään olla yksin. Jo pienestäpitäen oikeestaan:)
 22. Miula ja Eevalla oli kutosluokalla salaiset taikamaailmat:D
 23. Ja oon tosi iloinen, että olin niin pitkään lapsi kun ite halusin, enkä oikeestaan"aikuistunut" liian aikasin.
 24. Oon myös yrittänyt olla aina oma itteni ja omasta mielestäni oon onnistunut siinä.
 25. Monet saattaa löytää miut ärsyttäväksi. Ja voin myöntää tän nyt tässä. OLEN ÄRSYTTÄVÄ.
 26. Miula ei oo hajuakaan miten ihmiset aina välillä jaksaa minuu:D hah! Käyn oikeesti itteenikin välillä hermoille ja aika hitosti!
 27. Oon herkkä ja voin käydä itkee ihan mistä vaan, milloin vaan oikeestaan.
 28. Jon'n sanoin: laiska perfektionisti<3
 29. Haluun yleensä kaiken heti ja nyt ja jos en saa, niin auta armias......
 30. Oon monesti elämäni aikana ollut aika yksinäinen.
 31. Oon onnellinen:)))
 32. Vihaan rap-musiikkia.
 33. Lempiaineita on englanti ja äikkä. (ja ranska jos vielä lukisin)
 34. Lempiväri vaihtuu melkein päivittäin mut tällähetkellä persikka ja nude ja beige! JA TUMMANSININEN!! (se on ykkönen!)
 35. Äiti anto miule joskus kun oli ala-asteella lempinimen Hanzu ja käyttää sitä edelleen. Ite en aluks tykänny nimestä yhtään, se ei tuu mitenkään miun nimestä ja siitä tulee se Aku Ankasta tunnettu laiska Hansu-renki mieleen........
 36. RAKASTAN sipsiä ja dippiä!!! Oikeesti siinä on ongelma numero 1 miun elämässä:D HELP!!
 37. Miula on viha/rakkaus-suhde hajuihin. Rakastan hyvän tuoksusii asioita, mutta toisaalta en voi sietää jos ympärillä haisee jollekin ja miula on niin tarkka hajuaisti, että siitä tulee ihan living hell kun haistelen sitä hajua sitten koko päivän. Tää ei oo mikään pikku juttu, koska vikaan pisteseen päästyäni saatan käydä holtittomasti itkee ja raivoomaan jos se haju ei mee pois. Vois kutsuu epätoivoksi. Että tälläsiä psykologisia ongelmia...:D (Jon ei muuten tykkää....)
 38. Moi Sanni 18-vee tässä hei: miula on Ikeasta pari vuotta sitten ostettu pehmosammakko, jonka nimi on Sihmund:D Samanlaisen voi bongata esim. Sex and the city-leffasta Lilyn huoneesta:)
 39. En tykkää tanssia. PISTE
 40. Puhun aika paljon. Oikeesti. Ja sit kun pääsen miun "selitys-moodiin" niin huhuhu! No onneks nuo ystävät osaa sanoo ja nykyään jo "sanni....." ja tajuun lopettaa. Tai tiety ilmekin riittää:D
 41. Liioittelen asioita aika paljon. Drama Queen.......
 42. Ja meen yleensä selityksissä aina asteen tai pari yli. "Hassu juttu Sanni..." JA NOIIIIIIIIN yli meni!! Toisin sanoen en osaa lopettaa ajoissa juttujani:D Enkä kyllä muutakaan....
 43. Rakastan kenkiä ja toivoisin, että miula ois enemmän niitä:))))))))) lahjoituksia otetaan vastaan!!
 44. Oon mielestäni sosiaalinen ihminen, mut takavuosien jutut on saanut miut olemaan vähän enemmän suojelevainen ja
 45. oon kasvattanu pikku muurin eteeni.
 46. En muuttais miun ulkonäössä muuta kuin sen että, miula ois valkeemmat hampaat:)
 47. 10-vuoden päästä (28) miula on esikoinen ja ihana avo/aviomies:)
 48. Jalka on 36-38, riippuen ihan kengästä.
 49. Oon yrittänyt tässä nyt kovasti saada painoa nousemaan, että alkaisin näyttää naiselta:)
 50. En malttais odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan!!! (toivottavasti jotain kivaa!;))
Siinä niitä nyt oli:)) Palaillaan part 2:n merkeissä kun keksin jotain jännää itestäni:D

xo
sani
PS. saatte nyt nauttii miun kuvista:D Niin ja jos jaksotte lukee, niin thank you!

9 kommenttia:

 1. " Haluun yleensä kaiken heti ja nyt ja jos en saa, niin auta armias....."

  Kuullostipa tutulta :D

  VastaaPoista
 2. tosi kiva et teit tän kans :) näitä on aina jotenkin kiva lukee kaikista blogeista, koska vaikka nää faktat ei mitää henkilökohtasuuksia yleensä ookkaan niin silti tulee sellanen fiilis et tuntee sen blogin takaa löytyvän ihmisen ihan vähän paremmin :)

  mutjoo, pakko sanoo tohon "hola"- juttuun :D et voi uskoo miten paljon julla vit-ilee miulle aina tuosta :D:D se aina lukee miun blogia tyyliin ääneen ja naureskelee samalla...jep, hyvin normaalia meillä tämä :D

  piti viel sanoo tosta 44/45 kohdasta et toi on niin totta! ja vielä ihan sama juttu miulla :) ärsyttää kun jengi tulee johonkin blogiin avautuu anonyyminä kaikkee paskaa miten oon tosi bitch ja kylmä ja etc. kun en moikkaile tai oo sellanen ylirakastava kaikkia kohtaan... hauskinta tässä on se, et aina tietää varmasti et just nuo anonyymit on tyyliin yläasteelta/lukiosta tuttuja :(

  Ups, tulipas ihan tajuttoman pitkä tilitys :D

  VastaaPoista
 3. Sini, joo huono puoli:D Ei osaa ihmiset oikein arvostaa tätä piirrettä:D

  Emmi, joo olin jo jonkun aikaan tosiaan halunnu tehä tän, mut en aatellu et keksisin mitään, mut ihan hyvin noita tuli=) Yritin tehä noista aavistuksen henkilökohtasempia, mut en liian:)

  Jooo, help us!! Ois kiva joku toinen mut sit mikään muu ei oo kiva..:D Sano Jullalle,että paras olla nauramatta niin kauan kun ei ite keksi uutta tervehdystä:D

  Joo, miun yläaste ei menny ihan putkeen:D Se kasvattaa ihmisenä ja aika hitosti. Mut se, että et jaa rakkauttas kaikille on miusta vaan hyvä, taisiis ei sitä kaikille tarviikkaa jaella tai moikailla. Mie yleensä moikkailen vaan niille joista huomaa että ne moikkaa miule tai takas. En jaksa enää sitä että oon ihan aurinkona siinä jollekin tutulle moikkaamassa ja sit tyyppi ei ees moikkaakaan takas! Että kiva:D

  Ja ei haittaa,kiva lueskella:))

  VastaaPoista
 4. Wow, you look really good you know ;)

  VastaaPoista
 5. voi Sanni rakas tuosta 6 kohasta, se sanoo sinuu vieläki Sipuli-Sanniks :--) ja oon varmaa ainut kuka ei estä selitys-modee vaan on messissä ja kaikki kattoo sillee joo o... oot kulta<3

  VastaaPoista
 6. niiin sanoo,itseasiassa vielä abiristeilylläkin:D
  joo onneks joku sentään on mukana:D kuin myös<3

  VastaaPoista
 7. EEEEIII mitkä myötätunto-flashbackit tuli tuosta kohdasta, kun et enää osannu leikkiä barbeilla !! Muistan ton saman päivän niin hyvin ! Ja samoin toi, että voi alkaa itkee millon, missä ja mistä syystä vaan. Terveisin nimimerkki itkin eilen kattoessani top chefin kertausta, jossa yks äijä putos ja itki sen takia. Tuli niin kovat myötätunnot sen puolesta et tihrustin varmaa vartin : (

  VastaaPoista
 8. juulia, nää on tälläsiä muistoja jotka on jotenkin ihania,mut sit taas ei:D
  Mut hei itkeminenhän on vaan hyvästä:)Noi TV-ohjelmat on yllättävän surullisia ja tunteikkaita:(

  VastaaPoista

feel free to write:)