lauantai 27. huhtikuuta 2013

Who's got the look MFFW look #3

Moikka!
Osallistuin maybellinen järjestämään kilpailuun jossa oli tarkoitus tehdä omaan tyyliin sopiva meikkitutorial-video ja meikki käyttäen inspiraatio kuvaa apunaan. Ite valitsin tuo look #3, koska siinä oli ihanat rajaukset ja tosi tuuheet ripset,mistä itekkin tykkään. Huulet kiehto minuu myös, pinkkiä ei voi olla rakastamatta!

                                          
Tälläsiä meikkejä käytin tätä lookkiin. Omistinkin tuon ripsarin jo aikasemmin ja se on kyllä ihan huippu! Oon tottunu käyttää vähän erilaista harjaa, mutta tuohon tottu tosi nopsaa vaikka se onkin kuminen :) Rajaus kynät oli ihanan helppo levittää ja laittaa, niitten koostumus oli jotenkin niin "smooth" :D
Huulipunassa yllätyin miten kestävä toi oli ja plussaa siitä ettei se ollu kovin öljyinen, kun ne yleensä ei oo niin intensiivisen sävyisiä sitten :( ihana sävy!
  Tälläisen lookin sain tällä kertaa aikaan! Mitäs mieltä? Meikistä ja ylipäätänsä tutorialista? :) Ainiin! Muistakaa äänestää minuu!Annatte tällätavalla miule mahdollisuuden päästä NY Fashion Weekeille ja teille mahdollisuuden voittaa meikkejä! ;)Tuo widget ei jostain kumman syystä suostu toimimaan :( Tai sit en vaan osaa! Mut tästäkin pääsee äänestämään: KLIKKAA!! Sieltä etitte miun videon! Kiitän etukäteen!:)

1 kommentti:

  1. Tosi kiva meikki, todella kaunis! Minun pitäisi harjoitella silmämeikin tekoa itse, meikit kyllä löytyy, muttei taitoa :D

    VastaaPoista

feel free to write:)