maanantai 27. toukokuuta 2013

feelin good

1. Oma pärstä euroviisu finaali-iltana. Ei naurattanu enää 2 aikaa yöllä... 2. Eilen tehdyt kynnet. glitter! 3. Jes! vihdoin löysin Sanni-kokiksen! 4. Aah lörtsy!! kaikilla mausteilla paitsi sinappi. 5. Uudehkot Lontoosta ostamani kenkät!

6. Kesän ekat jätskit Katjan ja Sallan kanssa. 6. AATU:n tunnelmia :P 7. AATUssa otettu kuva Katjan kanssa ;D 8. Vaavi, aaw 9. Nina ja Minä ruotsin tunnilla....viimesellä!! 10. Reiska tänään, väsytti. 11. Lauantain Aussie-seikkailu Sallan, Katjan ja Peterin kanssa.


Hello!

Pienestä painostuksesta tulin päivittelemään. Jotenkin blogi-maailma on kasvanut niiiiiiin isoksi,e ttä tykkään enemmän lukee blogeja kuin pitää enää omaani. Ei tunnu että miulla ois mitään annettavaa, kun uusia blogeja syntyy ku sieniä sateella. Sais tää blogi-innostus jo loppuu...... :D

Edellisestä huolimatta miula on ihan loisto fiilis, sain viittoma-sanareista 13/15 ja toisesta 12/15 eli aiiiika hyvin :) ( eli 3 ja 4 mut miusta nuo arvosanat on niin tyhmii kun tuo toinen ilmoitustapa kertoo rehellisemmin ja selkeemmin miten ne oikeesti meni..miksi 4-10 asteikkoo ei voi vaan käyttää kun se palvelee niin hyvin, tear)

On ihan sika kivaa ollu uusien (kuurojen) kavereitten kanssa, on päässy käyttää kieltä ja niin mukavia tyyppejä että oksat pois :)

Ja mikä parasta! kesä on pelastettu! Sain töitä: TIDIDIDIDDDII:

DIN SKO:sta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ei jessus olin ihan äimänkäkenä kun sain soiton! Ihan unelma duuni, varsinkin kun saan ilmeisesti syksyllä jatkaa tyyliin yks tai kaksi vuoroo viikossa! Hallelujah!!! :)

Koulussa ei oo enää ku huomenna yksi rästi keskustelutentti ja seminaaritöiden esittelyä (myös ke) ja sit VAPAAA! Jee! Edellisvuosina kesä on vähä masentanut kun on tienny minne meen töihin, mut ei enää! :) 

Ens viikolla pitäis myös tutoroida!  Olen paikalla to 6.6 Old Millillä!!!! Tervetulloo kaikki pääsykokeisiin tulijat! En päässy harmikseni ku yhtenä päivänä kun muina on töitä, mut ei maha mitää :)

Mukavaa maanantaita!

6 kommenttia:

 1. kuka sua muka painostaa päivittää blogia ;) KEHEHE!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että olet saanut kesätyön!! :) Minäkin olisin halunnut saada kesätöitä etten jäisi ilman kokemusta. Minullakin on tuo blogi jäänyt vähemmälle, koska olen opiskellut ja opiskellut lukiossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, oon kyllä tosi innoissani tästä! :) Harmi ettet saanu, mut ehkä ens kesänä tärppää ja kannattaa vielä laitella hakemuksia,ei sitä koskaan tiedä :)

   Joo, opiskelun takia ja muun elämän takia on blogi vähän unohtunut.
   Toivottavasti kirjottelet omaasi kuitenkin vielä! :)

   Poista
 3. Hehe pakko kommentoida et mua hymyilyttää Sanni-kokis, hyvä et rankan ja perusteellisen etsinnän jälkeen se löyty!!
  t. Karlos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana Karlos<3 Kiva kun kommentoit :D Joo oon vieläki ihan liekeissä tuosta pullosta! :D

   Poista

feel free to write:)